Anivizzion voor uw 3D CAD software

Cad programma

Bent u op zoek naar een betaalbaar cad programma? Dan is het cad programma van Geomagic Design zeker wat voor u! Deze software doet niet onder voor de duurdere programma’s, maar een stuk vriendelijker voor uw portemonnee. 


Het CAD programma Geomagic Design maakt het voor iedereen mogelijk om met een krachtig en professioneel programma te werken. Kort samengevat is Geomagic Design een krachtig, toegankelijk maar bovenal betaalbaar programma. U kunt indien u wenst 30 dagen lang gebruik maken van een testversie van dit programma om te ervaren of dit aan uw wensen voldoet. Het voordeel van deze testversie is dat u volledig met het programma kunt proberen wat u wilt en kijken of het programma aan uw wensen voldoet. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit programma of bepaalde werkingen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het volgen van een training om het programma beter te leren kennen behoort ook tot de mogelijkheden, meer informatie hierover vindt u onder het kopje “Geomagic Design”.