Anivizzion voor uw 3D CAD software

 

Core Functionality - Model Creation and Documentation

 

3d modeling

 3D Model Creation

Zet uw idee snel om in een prototype. Alibre Design bevat een groot aantal 3D modeling tools voor het snel creëren van complexe geometrie. Bottom-up en Top-down ontwerpen zorgen ervoor dat u efficient kan werken. Alles dat u maakt is meteen aanpasbaar.

Geomagic design Sheet Metal Modeling

Sheet Metal Modeling

Als uw ontwerp plaatstaal nodig heeft kunt u gebruik maken van de geavanceerde modellering tools van Alibre Design. Flenzen, gesloten hoeken, complexe lofts, deukjes, en vele andere tools in combinatie met vlakke ontwerpen, zorgen voor accurate en snelle resultaten. 

2D Documentation Creation

Maak van een 3D model een 2D model met een druk op de knop. Uitgebreide detaillering tools zorgen ervoor dat u efficiënt uw idee kan uitwerken. Wanneer u uw 3D model updatet zullen alle bijbehorende tekeningen, inclusief aantekeningen, views en secretie views geüpdate worden.

Design Configurations

Wanneer u werkt met onderdelen die variaties hebben op hetzelfde basis ontwerp, heeft u ontwerp aanpassingen nodig. Maak variaties van onderdelen of assemblies en bewaar ze in één bestand. Kies eenvoudig welke aanpassing u wilt doen op elk gewenst moment.

Direct Editing Toolset

Een toolset gewijd aan het werken met geometrie wanneer functie-geschiedenis niet beschikbaar is. Verander gemakkelijk de grootte van de gaten, of beweeg hele onderdelen van het model zonder ook maar een eigenschap hoeven aan te passen. Perfect voor het werken met geïmporteerde onderdelen of voor het maken van last-minute veranderingen. 

Extended Features for Workflow Improvements and Downstream Applications

2 Standard Part Libraries

Verspil geen tijd aan het modelleren van veelvoorkomende onderdelen of aan het maken van dingen die gemakkelijk te kopen zijn. Geomagic Design’s twee bibliotheken bevatten miljoenen standaard- en producent gerichte componenten voor elke industrie. U hoeft simpelweg alleen de bibliotheek de downloaden.

Fotorealistisch Renderen

Laat klanten zien wat ze krijgen voordat het gemaakt is, en gebruik dit om biedingen te winnen. Maak boeiende brochures om de verkoop te verhogen of maak een prachtige virtuele productlijn op een website. Geomagic Design maakt renderen zo makkelijk dat u productief bent binnen 30 minuten zonder dat u er ervaring mee heeft, gegarandeerd.

Document Management

De Alibre Design Vault (optie) bevat complete document-, proces- en contact management. Elk bestandstype van Excel tot PDF tot 3D modellen wordt ondersteund. Gemakkelijk te gebruiken door snelle zoekfuncties en compleet aanpasbaar naar uw wensen. Gebruik het als enkele gebruiker of implementeer het door de gehele organisatie. 

 

Import and Export Formats

CAD Neutral Formats

 • 3D Import:
  STEP, IGES, SAT, 3DM (Rhino)
 • 3D Export:
  STEP, IGES, SAT, STL
 • 2D Import:
  DWG/DXF
 • 2D Export:
  DWG/DXF

Extended Import/Export

 • 3D Import:
  Inventor, Pro/E, SolidEdge, Catia, Parasolid, SolidWorks
 • 3D Export:
  SolidWorks, Parasolid